Naar de winterberging

Medemblik, maandag 20 december 2021

20211014_090406-COLLAGELuna Verde staat al weer even op de kant. Dinsdag 28 september namen we afscheid van Scheveningen om naar Medemblik te vertrekken.

Fronten wisselden elkaar af met veel buien, wind, en af en toe een rustig dagje. We blijven een paar dagen in Amsterdam in de Sixhaven om vandaar in een keer door te varen naar Medemblik. We laten de boot achterlaten bij de MYS. De mast gaat er af voor een grondige onderhoudsbeurt en we bespreken een lange lijst met werkzaamheden.

Het plan is om Luna Verde weer helemaal in orde te maken voor onze volgende reis. In ieder geval willen we naar warmere streken. Het zuiden van Portugal, de Middellandse zee, de Canarische eilanden staan op het programma. In maart willen we het water in en dan via deĀ  “staande mast route” naar Zaltbommel om vanuit onze nieuwe woonplaats weer te vertrekken.