Naar Spanje

Falmouth, 2 juli 2010

Luna Verde in Falmouth

Vanmiddag met Marga, Bart en Axel van de Emma, Hanneke en Nils van de Pelagie en Marjan en Frits van de Argonaut gekeken naar Nederland-Brazilie op een groot scherm in de Chain Locker onder genot van Engels bier. De Engelsen voelden met ons mee. De overwinning met 2-1 doet je dan heel goed.

We zijn nu 4 dagen in Falmouth en wachten op het voorbijtrekken van een depressie. In die tussentijd een lekje gerepareerd dat zich openbaarde na een hele dag regen. Ook de bril van Wilma opgestuurd naar Nederland voor reparatie.

Plan is om morgen te vertrekken naar Bajona (Spanje). Afstand is ongeveer 520 mijl. Het weer wordt vooral bepaald door rug van hoge luchtdruk vanuit Azoren. Niet helemaal stabiel, maar het ziet er goed uit en we hebben er zin.