Terug naar St Lucia

Pointe-a-Pitre, zaterdag 5 februari 2011   

Pelikanen

Een wolk van mannenlotion trekt door de kuip. Voor ons is een jacht voor anker gegaan. De 6 mannen aan boord zijn er kennelijk klaar voor. We liggen bij Montserrat in Little Bay. Toen we hier eerder waren leek er niets te doen. Nu vult dansmuziek de baai. Het etablisement op de wal is opgemaakt voor een vrolijke avond.
Ook een  bos pelikanen vindt hier net voor het donker nog een feestmaal. Ze laten zich met een grote plons in het water vallen. Alleen de snelste vissen kunnen dan nog ontkomen.   

We zijn van Saint Martin naar St Barth gegaan. Van daar naar Nevis. Daarna via Montserrat naar de Isles de Saintes. Nu liggen we heerlijk beschut met walstroom en water in de Marina Bas du Fort bij Point-a-Pitre op Guadeloupe.

Vismarkt op de kade in Pointe-a-Pitre

We willen een paar dagen op Guadeloupe rondkijken om daarna verder zuid te gaan. Dan zullen we  de boot twee weken in St Lucia achter laten als we naar Seattle gaan.  

.  

.