Antigua, Barbuda, Sint Maarten

Sint Maarten, Zondag 27 Maart 2011

Turquoise zee bij Antigua

Als we met aangevulde voorraden Jolly Harbour (Antigua) weer verlaten, uitgezwaaid door Flying Swan en Seaquest, testen we nog even de breeksterkte van onze landvast. Hij begeeft het. Rede om ook de andere maar eens te vervangen.
Dan klaren we uit en draaien naar het Noorden.

Barbuda is prima bezeild. We ankeren in Low Bay voor een hagel wit strand van gemalen schelpen en koraal. Meer is er niet. Prima plek om te overnachten en de volgende ochtend vroeg te vertrekken naar Sint Maarten. Onderweg raken we bij St Barth nog even verzeild in een regatta voor mega zeilboten. Toch nog precies optijd om door de brug van half zes bij Sint Maatrten de Simpson Bay Lagune in te varen.

.

Als we een plekje zoeken om te ankeren zien we ook de Minor liggen en ankeren er vlak naast. De volgende dag gezellig bijgepraat. De dag daarna verkassen we naar de marina, waar we Nina en Bregtje opwachten.

.

Low Bay, Barbuda

Mooie boten

.

.

.

.

.

.

.