Turqoise

Sint Maarten, dinsdag 5 April 2011

KL0785 met Nina en Bregje

Vorige week regende het toen de KL0785 uit Amsterdam met Nina en Bregtje landde op Sint Maarten. Volgens Nina regent het altijd als ze ergens aankomt. Maar met stralend weer en een aardig briesje zeilen we de volgende dag naar Marigot Bay, aan de franse kant van Sint Maarten, waar we heel gezellig aan boord eten samen met de Minor, die daar ook voor anker ligt.

Dan naar het eiland Anguilla, Road Bay, zwemmen en snorkelen. We huren een auto en doen een rondje eiland. Zien super witte stranden en een turquoise zee.  Een schildpad kijkt nieuwsgierig wie daar nu weer is.

Happy hour bij de Elvis’ Beach Bar en eten bij Roy’s Bayside Grill, gezellig en erg lekker.

Elvis Beach Bar

Na 2 dagen steken we weer over naar Saint Martin, ankeren  in Baie Grand Case en genieten er van de Franse sfeer. Dan zeilen we met een prachtig windje terug naar Simpson Bay, Sint Maarten.

Het is nu een stuk stiller aan boord. Wel weer even wennen. We willen een week hier op Sint Maarten blijven. Tijd voor klussen.

.

.

.

.

.

.