Vrolijke Feestdagen

Aruba, donderdag 14 december 2011

We zijn van ons ankerplaatsje verhuisd naar Renaissance Marina. Ligplaats is met walstroom en water en met gebruik van zwembaden, strandstoelen en badhandoeken van het aanpalend hotel. Lekker genieten. Ook een auto-tje gehuurd.

Intussen nog even een defecte schakelaar van de ankerlier gerepareerd, geconstateerd dat de uitlaat van de waterverwarmer was doorgeroest en dat de dynamo, die de service accu’s hoort op te laden, het niet meer doet. De dynamo blijkt niet meer te repareren. Inmiddels bij West Marine een nieuwe besteld. Zo blijven we bezig.

Aruba komt helemaal in Kerstsfeer. Wij blijven niet achter en tuigen de boot op met lampjes. Het plan is om hier tot begin januari te blijven. Volgende week komen kinderen en kleinkinderen .

Wij wensen iedereen een Vrolijke Kerst en een Gelukkig Nieuw Jaar, Bon Pasco i Feliz Aña Nobo.